post

Milos Borisov extrájával egyenlített a Sopron a Kaposvár ellen (#HajráSopron2015/2.)

Remek hangulat, káprázatos egyéni teljesítmények, életben maradt soproni remények. A #HajráSopron2015 évösszefoglaló sorozatunk 2. részében a Sopron KC és a Kaposvári KK előző szezonbeli bajnoki negyeddöntős párharcának 4. mérkőzését elevenítjük fel.

10_skc_kaposvár_4

A jó erőkből álló Kaposvár 2-1-es vezetéssel érkezett a Hűség Városába, így az elődöntőbe jutásért már nem hibázhatott az SKC. Ezt érezték a kaposvári és soproni drukkerek is, akik ezúttal is szép számban képviseltették magukat az Arénában.

Az első 10 perc – ahogyan arra számítani lehetett – szoros csatát hozott, csak egypontos hátrányban voltak a vendégek, a félidőben azonban már 7 pont volt a különbség a két együttes között. A második félidőben is olajozottan működött a soproniak támadójátéka, Milos Borisov, Ruják András, Trepák Zoltán és Dénes Gábor is elképesztően fontos és nagyszerű kosarakkal örvendeztették meg a soproni publikumot. Az SKC végig magabiztosan tartotta 10 pont körüli előnyét, és végül pompás kosárlabdával, 96-89 arányban behúzta a 4. meccset.

Ez a találkozó legfőképpen az ihletett formában kosárlabdázó Milos Borisov (37 perc, 35/18 pont, 6/8 hárompontos, 9 lepattanó, 8 kiharcolt fault, 4 szerzett labda, 4 gólpassz, 1 blokk, 48 VAL) és Ruják András (32 perc, 21/6 pont, 5 gólpassz) fantasztikus teljesítményéről marad emlékezetes. A Sopron montenegrói bedobója egészen extra napot fogott ki, lehetetlennek tűnő helyzetekből is mindenhonnan betalált a kaposvári gyűrűbe. 

Ezzel a sikerrel kedvenc férfi kosárlabdacsapatunk 2-2-re alakította az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állását, a mindent eldöntő 5. összecsapás pedig már történelem: azt az estét egyetlen soproni szurkoló sem feledi!

A mérkőzés teljes felvétele az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

10_skc_kaposvár_1

A mérkőzés pontdobói

10_skc_kaposvár_3

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása 4 mérkőzést követően

(Visited 126 times, 1 visits today)

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés